Защо да избереш Данубе?

Posted by: admin
Category: ЗА ХОТЕЛ ДАНУБЕ

Хотел Данубе е еин от малкото хотели, които могат да ти предоставят фитнес зала, басейн и ресторант с прекласен изглед към центъра на граада. Все още не си сигурен, че ние сме най-подходящото място? За изненада на много хора, той предлага и пиколо. Може би доста хора не са запознати с термен, но ние ще обясним. Хотел Данубе ви предоставя един от служителите си, който да ви помага при всяка ситуация и да отговаря на всичките ви въпроси.

Хотел Данубе точно в центъра на грда
Тъй като хотела е разположен точно в централната част на града, туристите могат много лесно да се разходят покрай атракциите в околността. Най-голямата атракция в тази зона е точно поречието на река Дунав, от където може да се потегля всеки ден с кораб (в зависимост от сезона и наличността).

Желаеш да поддържаш добра форма дори и през ваканцията?
Спорта е много важна част от живота на един човек, а ние ви предлагаме една оборудвана фитнес зала. Отпускането върви за ръка с 30 минути всекиневна тренировка, с басейн или спа.

Храната, сервирана в ресторант Данубе
Ресторанта предлага муждународни кулинарни специалитети както и традиционни български ястия, а също и рибни.

Исторически сайтове
Натуралния резерват Сребърна е на няколко минути с кола от нашия комплекс, но в самия град също има доста културни забережителности:
– Национален архитектурно–археологически резерват “Дуросторум–Дръстър–Силистра”
– Крайдунавски парк
– Археологически музей
– Етнографски музей
– Крепостта Меджиди Табия
– Биосферен резерват Сребърна
– Храм “Св.Св. Петър и Павел”
– Римска гробница

Разстояние
Силистра се намира на 30 мин от град Варна, както и на по-малко от два часа от град Букурещ, двата града имат международно летищ, които обслужват милиони туристи годишно.
Това са малко от причините, поради които трябва да изберете Силистра като ашата следваща дестинация. Бъди в час с нашите слеващи публикации и не забравяй, че сме на един клик разстояние за резервация.

С уважение,
Екипа на Данубе

admin

Вашият коментар

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
Open chat
Имаш ли нужда от помощ?
Добър ден👋,
С какво можем да ти помогнем?