Опит.
Посвещение.
Професионализъм.

Определяме се по качество, професионализъм и всеотдайност. Това са трите концепции, които ни ръководят във всички неща, които предприемаме и са свързани с нашите клиенти и сътрудници.

В нашето виждане, щастливият клиент е печеливш клиент и това е най-добрата награда за работата, която вършим. Персоналът, също играе важна роля като водач на клиента по време на гостуването му в нашия комплекс!

В центъра на всички действия, които предприемаме, е КЛИЕНТЪТ, когото разглеждаме от гледна точка на всички негови ценности: социални, културни и духовни. Бихме искали посещението в нашия комплекс да бъде запомнящо се, така че наистина оценяваме отзивите, получени от нашите клиенти, защото това означава непрекъснато подобрение!

Hotel Danube_about us
11
IMG_4252

Комплекс „Данубе“ се намира в непосредствена близост до река Дунав, по-точно в България на североизток, точно в центъра на града, който датира от 1900 години.

Следва традициите на хотел „Златна Добруджа”, открит през 1968 г. в Силистра и представляващ характерния стил на дунавските градове от средата на века. XVIII и началото на XX век. XIX – във всичко бързо, луксозно и европейско качество на услугата.

Хотел „Данубе“ посреща и обслужва гостите с качествен персонал. Екипът на комплекса защитава с увереност принципа, че лидерът във всяка дейност е коректността и отговорността към изискванията на посетителите.

Комфорт и естетика носят 350-те картини на български и чуждестранни художници от колекцията на Добромир Гущеров, изложени в галерията на хотел „Данубе“, в стаите за настаняване, по коридорите, както и в ресторантите.

Нашият екип е млад, с желание и амбиция да предостави на клиентите преживявания от най-високите стандарти. Ние се дефинираме и разграничаваме чрез иновации и креативно мислене. Ние сме на разположение на сътрудници и клиенти с иновативни услуги и сме отворени за сътрудничество и иновации както в областта на ХоРеКа, така и чрез събитията, които организираме често.

Зад себе си имаме екип от специалисти с над 30-годишен опит в областта на кетъринга и туризма, готов да задоволи всякакви нужди по отношение на събития, ресторантьорство или настаняване.

Нашият хотел разполага с 45 единични и 34 двойни стаи за гости и луксозен апартамент на 6-ия етаж с изглед към реката. Стаи, проектирани с уникален дизайн, с топли и хомогенни цветове, специално направени да ви отпуснат след събитие или за ваш собствен комфорт. Всяка стая е оборудвана със сателитна телевизия, високоскоростен интернет, личен сейф, телефон, мини-бар, енергоспестяваща система, климатик и отопление, електронен пожароизвестител, баня с вана, сешоар, огледало с лупа и паник бутон.

Очакваме да се насладите на българските и международни ястия и в нашите ресторанти, можете също да релаксирате със семейството, приятелите или сами в комплекса благодарение на услугите, които предоставяме, сред които са: спа център, фитнес, сауна, закрит басейн, копирна машина, факс, банкомат, обмяна на валута, денонощни магазини, парк, тераса за пушачи, клуб, магазини за сувенири, мини бар, 24-часова рецепция.

Подари си незабравимо преживяване с нас, очакваме да бъдеш част аромата на Дунав при хотел „Данубе“!

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА