КОИ СМЕ НИЕ?

ЗА НАС

Хотел Danube е разположен в централната част на града. Предлага гама от разнообразни услуги за обслужване на клиенти.

Новият Danube Hotels & Resorts посреща гостите на Силистра с уют и незабравимо гостоприемство. Хотелът пресъздава характерния за дунавските градове стил от средата на 18 и началото на 19 век – в целия му разкош, изящество и европейско качество на обслужване.

Той продължава традицията на откритият през 1968 г. в Силистра хотел „Златна Добруджа“.
На петте хотелски етажа са разположени 45 единични, 34 двойни стаи и един апартамент за гости.

Всяка от тях е завършена по индивидуален интериорен проект с различни цветови гами и мебелировка със задължително спазване на всички ергономични изисквания за комфорт и удобство.

Стаите разполагат със сателитна телевизия, високоскоростен интернет-достъп, личен сейф, телефон, минибар, климатизация и отопление, система за енергоспестяване, и други екстри. На разположение на гостите са 24 – часов рум-сървис и дежурна камериерка. Новият шести етаж е надстроен, изграден терасовидно и разполага с панорамно заведение, открита тераса и луксозен апартамент за гости.

Ресторант ``Панорама``

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

WELLNESS

ОТКРИТО ЕЖЕДНЕВНО

Детски кът

Детски кът

Кафене ``Виена``

СЛАДКАРНИЦА

Тераса ``Данубе``

ЛЯТНА ТЕРАСА

Бизнес

Конферентни зали

РЕСТОРАНТ

Ресторант Дунав

СПА

СПА ДУНАВ

ФИТНЕС

СПОРТ И ФИТНЕС ДУНАВ

Да правиш правилното нещо, в точното време.

45

ЕДИНИЧНИ СТАИ

34

ДВОЙНИ СТАИ

3

ЗАВЕДЕНИЯ

4

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ

Изберете от разнообразието на нашите продукти. Можете да се разглезите с нещо сладко, изискана напитка или традиционна храна. Имате възможността да избирате от три ресторанта или кафенето ни на приземния етаж до рецепцията.

3 РЕСТОРАНТИ

Независимо дали посещавате хотела ни по бизнес или за чисто удоволствие, можете да седнете и да ползвате свободно интернет, тъй като във всичките му зони ползвате безплатен интернет.

WIFI БЕЗПЛАТНО

Знаем колко важно е да поддържаме тялото си във форма, затова вече можете да наемете велосипеди за вас и вашите близки в нашия хотел. Можете да посетите града, като се разхождате спокойно в природата.

НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕДИ

Грижата за здраво тяло трябва да бъде приоритет. Обръщаме специално внимание на нашите гости, затова Ви осигуряваме фитнес зала, спа център, плувен басейн и стая за релаксация.

СПА И УЕЛНЕС