IMG_4252

Услуги, събития и всичко необходимо за всеки момент от живота ви.

Знаем колко важно е едно събитие в живота ви, независимо дали е сватба, годеж, рожден ден, ден на детето или дори смърт. Ние сме професионалисти, когато става въпрос за изискванията на нашите клиенти и това, което те препоръчват, е работа, извършена като по книга!
Изберете нас като следваща дестинация, за да осъществите вашето дългоочаквано събитие и да установите заедно с нашите специалисти всички детайли на организацията като: зала, меню, дата, брой хора, дизайн или други изисквания, които може да имате!

ОФЕРТИ И ПРОМОЦИИ

ОФЕРТИ И ПРОМОЦИИ

Възползвайте се от нашите специални и разнообразни предложения и резервирайте място навреме, в нашия комплекс, за да се възползвате от най-добрите ни услуги.

Ресторант, кафе и бар

Ресторант, кафе и бар

Забавлявайте се с нашите вкусни и свежи ястия, приготвени специално подготвени за вас!

Събития и срещи

Събития и срещи

За нас е чест, когато ни изберете да бъдем част от най-важното събитие от вашия живот като двойка. Нашите специалисти и служители ще положат всички усилия, за да направят всяко нещо такова, каквото го мечтаете и всичко да бъде перфектно от А до Я.

СПА И Фитнес

СПА И Фитнес

Отпуснете се в басейн, джакузи или сауна! И ако в живота си харесвате слънчевите лъчи, ние ви предлагаме бронзиране и можете да прекарате няколко минути в солариума!

Хотелски услуги

НАПИТКИ

В ресторанта можете да сервирате любимата си напитка, моля проверете работното време на ресторанта в зависимост от сезона/празника.

СЕЙФ

Всяка стая е оборудвана със сейф, за да пази личните си вещи в безопасност. Въведете своя код за сигурност и без притеснения, когато става въпрос за лични вещи.

БАСЕЙН

Разполагаме с закрити басейни за деца и възрастни, където можете да вземете уроци по плуване или просто да плувате, за да сте в добра форма.

ПОРТИЕР

ние сме на ваше разположение за всяка ваша заявка, отворени сме за предложения и чакаме подробности относно вашите предпочитания, за да останете на ваше разположение.

ИНТЕРНЕТ

Възползвате се от безплатен WI-FI интернет в целия комплекс, също така достъп до кабелен интернет във всяка стая, само ако имате нужда от него

ФИТНЕС

Поддържайте формата си и когато сте далеч от дома, с Данубе пропуск, имате напълно оборудвана зала за упражненията, от които се нуждаете!

ПЕРАЛНЯ

Във всяка стая има възможност за пералня, изберете нещата, които искате да се изперат, и се обадете на рецепцията, за да ги вземе!

СПА

Отпускане на сетивата в SPA Данубе, наслаждавайте се на сауна, масаж, джакузи и солариум. Не забравяйте басейна в нашия комплекс!

РЕСТОРАНТ

Насладете се на най-добрите български и международни ястия в нашите ресторанти Данубе, Данубе тераса или ресторант Паноама от последния етаж на комплекса.