IMG_4294

Син салон

Организирането на корпоративно събитие е донякъде сложно в зависимост от темата и нуждите на събитието. Причината за събитието трябва да бъде добре обобщена с дизайна както по време на срещата, така и по време на приема на гостите, както и в контакта, който събитието ще има с присъстващите хора – по-точно предаваното съобщение. Концепцията се обсъжда с клиента, ще бъде избрана темата на събитието и ще бъдат разработени всички подробности, свързани с него. Независимо дали става въпрос за голямо събитие или малко събитие, като корпоративно парти, среща, вечеря, всичко това изисква програма, която трябва стриктно да се спазва според желанията на нашия клиент.

Около тази програма ще се извършват всички дейности, свързани с организацията на конференцията или, или според случая – желаното събитие. Най-доброто решение за успешно корпоративно събитие или лично събитие е опитен екип да се справи с цялостното организиране на събитието, персоналът на хотел Данубе е в състояние да изпълни всички ваши желания по отношение на организацията и доставката на корпоративни или лични събития.
По този начин, всички детайли ще бъдат събрани, преди да се приложи събитието и ще бъде насрочено точно, както и съчетано с професионализъм, търпение и качество, за да имате едно успешно събитие. Една успешна конференция, е личен успех както за вас, така и за вашия бизнес (в зависимост от събитието) и шансовете за развитие на вашия бизнес се увеличават значително!

УДОБСТВА

ФЛИПЧАРТ

КАФЕ

ПРОЕКТОР

ЕСТЕСТВЕНА СВЕТЛИНА

ИНТЕРНЕТ

ЛАПТОП

IMG_4260

ЧЕРВЕН САЛОН

Организирате ли събитие за вашата компания и не знаете от каква зала имате нужда? Имате курс за пред публика и не знаете как да разпределите на гостите си или как да подредите стаята си? Не разполагате с цялото оборудване, от което се нуждаете, за да реализирате идеите си? Изберете хотел Данубе за ефектен дизайн на конферентни зали за бизнес срещи, пускане на продукти, публикуване на книги, пресконференции, работни срещи или детски клубове. Вие измисляте идеите, а ние реализираме събитието на практика!

Съчетавайки креативността, иновациите и оригиналността, нека не забравяме натрупания през годините опит в организирането на събития, ще работим заедно, за да установим всички подробности, специфични за всяко събитие, бъдейки част от един и същи екип и споделянето успеха на вашето събитие заедно!

ОПЦИИ ЗА КОНФЕРЕНЦИЯ

Хотелът „Данубе“ предлага отлични условия за бизнес туризъм. Специалната конферентна зала е с площ от 64м2, капацитет 54 места, и се намира на 1-ви етаж. Залата е проектирана и обзаведена в семпъл стил. Снабден е с най-модерната аудио-визуална техника за провеждане на бизнес срещи.

Още две конферентни зали с площ от 100м2 и капацитет 80 места. Залите могат да бъдат обединени в една голяма зала или да бъдат разделени с по 40 места. Залите са проектирани и изработени в различни цветови гами, като функцията може да се използва за провеждане на бизнес срещи и коктейли. Освен съвременна мултимедийна и аудиовизуална технология, се гарантира симултанен превод, всички зали имат достъп до Интернет, имейл, факс, куриерски услуги, фотокопиране, печат и сканиране.

  • Екип от опитни организатори
  • Цялостни, ултра модерни съоръжения
  • Напълно оборудван бизнес център
  • Високоскоростен Интернет, наличен във всяка конферентна зала
  • Аудиовизуално оборудване и екип за техническа поддръжка
  • Естествена светлина и достъп до вътрешната градина