Bride and groom on their wedding day outdoors.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СВАТБА

За нас е чест, когато ни изберете да бъдем част от най-важното събитие от вашия живот като двойка. Нашите специалисти и служители ще положат всички усилия, за да направят всяко нещо такова, каквото го мечтаете и всичко да бъде перфектно от А до Я. Всеки човек си представя деня на сватбата по различен начин, така че е важно да обсъдите всички въпроси, преди да започнете дискусията за мястото и датата на сватбата.

Знаем колко важно е едно събитие в живота ви, независимо дали е сватба, годеж, рожден ден, ден на детето или дори смърт. Ние сме професионалисти, когато става въпрос за изискванията на нашите клиенти и това, което те препоръчват, е работа, извършена като по книга!

Изберете нас като следваща дестинация, за да осъществите вашето дългоочаквано събитие и да установите заедно с нашите специалисти всички детайли на организацията като: зала, меню, дата, брой хора, дизайн или други изисквания, които може да имате!

Чрез нас можете да се възползвате от следните услуги (в зависимост от заявки / разходи / допълнителни разходи):

Кенди бар за сватбата

Фото и видео услуги

Плодов бар за сватбата

Сватбени артистични моменти

Сватбени украси

Сватбена формация

Покани и свидетелства

Музикални услуги / DJ и MC звук

Cupcake with "it's a boy" pick

ОРГАНИЗИРАНЕ НА КРЪЩЕНЕ

Кое е по-важно, ако не първото събитие в живота на вашето малко? Ние от хотел Данубе сме с вас на пътешествието на знанието и сме готови да съборим всички джуджета от вашето парти! Знаем, че организирането на такова парти може да бъде уморително, така че нашите специалисти по организиране на партита за деца са на разположение с отговори и предложения. Предоставяме ви всичко необходимо за вашето парти! Предлагаме ви персонализирани и атрактивни пакети.
За незабравимо кръщение можем да ви предложим следните услуги: Видео и снимки услуги за кръщене, Кенди бар за кръщене, Персонализирана торта за кръщение, Магьосници за кръщение, Покани и свидетели за кръщение, Украси за кръщене, Аксесоари за кръщене, Формация за кръщене, Забавления и домашни талисмани за парти за кръщене, Dj или MC за кръщение и много други услуги за организиране на кръщене.

Happy small girl blowing out birthday candles

ДЕТСКО ПАРТИ

Детето ви очаква с нетърпение да прекара рождения си ден с най-добрите си приятели? Очакваме ви в нашия комплекс, където можем да ви предложим отлични услуги, за да направите рождения ден на вашето малко дете незабравим! Заедно ще успеем да направим детското парти един от най-красивите спомени от детството им, като предоставяме подходящите аксесоари за тяхната възраст:

– Торта за деца

– Аксесоари за деца

– Детски играчки

– Анимация и др.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА

Знаете ли, че в комплек Данубе, може да се възползвате от място за игра срещу заплащане, специално проектирано за деца. Остави на нас, да се погрижим за перфектния ви престой. Препоръчваме ви преди да доведете детето си в стаята, където е с други деца, да се уверете, че то е имунизирано, без риск от предаване на грип или друга болест. Искаме да поддържаме чиста и спокойна среда за нашите малки.

Те могат да се радват на коли, роботи, кукли или други кухненски прибори, специално проектирани за тяхната безопасност и удовлетворение.

Вижте таблицата с цените и наличието на детската площадка.

Директно потвърждение и промоции на нашия сайт! За подробности не се колебайте да се свържете с нас по телефона!