СИЛИСТРА?

Posted by: admin
Category: ЗА СИЛИСТРА

Търсите ли приятен и приятелски град за разходка през уикенда и чувствате ли се като да останете вкъщи? Каним ви да откриете нашия град на душата – Силистра (България)! Това е перфектно бягство и в обсега на всеки жител на Букурещ, който се е наситил с претъпкания град, коли, хора, раздразнени и непрекъснато бързащи.
Този тих град може да ви предразположи за един прекрасен уикенд с приятели, родители или любим човек.
Силистра е пристанищен град на река Дунав и това ви дава възможност да отидете на разходка с лодка по Дунава, през която можете да се възхитите на всичко заобикалящо ви. В зависимост от сезона можете да се разходите и в централния парк или да посетите околностите.

Ще можете да намерите място нощувка на много добри цени, и разбира се, ние с нетърпение ви очакваме хотел Дунав, който Ви предлага всички удобства (ресторант, фитнес зала, спа, безплатен паркинг, безплатен wi-fi. В нашите ресторанти предлагаме и рибни ястия, , които са приготвени като деликатеси с дунавска риба, и това е много вкусно, като всички други български ястия.
Градът има няколко туристически цели, които са „трябва да се видят“, за да разберете колкото се може повече за България и историята на тази страна.
Този град има и търговски център, не много голям, но подходящ за закупуване на някои неща, които след няколко години ще ви напомнят, че сте били в Силистра.
Очакваме ви с нетърпение да се насладим на магията на нашия град по това време на годината!

С уважение,
Екипа на Данубе

admin

Вашият коментар

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
Open chat
Имаш ли нужда от помощ?
Добър ден👋,
С какво можем да ти помогнем?