IMG_4351

Ресторант Данубе

Забавлявайте се с нашите вкусни и свежи ястия, приготвени специално за вас! Независимо дали става на въпрос за закуска, обяд или вечеря, ви каним да разгледате пълното ни меню! Предвид промените около нас, ние сме все по-внимателни, що се отнася до храната и всичко, което е свързано с нашите гости. Храната, която сервираме в ресторанта, идва от сигурни и проверени източници, също така се опитваме максимално да използваме местни съставки, така че над 80% от използваните продукти да са 100% произведени в България. Освен това сме много внимателни към качеството на ястията, така че менюто ни може да се различава в зависимост от сезона, за да ви предложим разнообразни ястия в зависимост от сезонността им.

УДОБСТВА

НАПИТКИ

ВЕЧЕРЯ

ЗАКУСКА

СЪБИТИЯ

ОБЯД НА ДЕНЯ

РУМ СЕРВИЗ

IMG_4488

Ресторант Панорама

Независимо дали искате да опитате магията на Силистра или просто търсите хотел в Силистра, ние сме тук, за да ви предложим престой от 4 *. Нашите стаи са внимателно оборудвани и квалифицираният персонал е готов да ви помогне, когато сте в нужда. Независимо дали сте дошли при нас за няколко дни релакс до река Дунав, имате командировка, в градска почивка сте или имате тиймбилдинг, ние сме убедени, че сме правилният избор за вас! Може би се чудите защо? Защото много ценим човека, който ни посещава, иMпоставяме на първо място изживявенето, който ще има при преминаването на прага на нашите ресторанти.
Каним ви да опитате нашите ястия в ресторант Панорама, ресторант Дунав, както и лятната ни тераса.

IMG_4249

Виенска Сладкарница

Нали? Какъв би бил животът ни без малко сладко в него? Каним ви да опитате от виенско кафе с торти, приготвени по най-висок стандарт, с вкусни напитки и разбира се да не забравяте виенското капучино, то е част от атмосферата на Данубе, и се наслаждавайте на сутрешното си, обедното или вечерното кафе в нашата сладкарница, която е достъпна за вас по време на престоя ви.

Вътре в кафенето можете да сервирате и бърза-храна, ако бързате и не искате да чакате в ресторанта или можете да се насладите на вкусен сладолед или незабравим английски чай!