УСЛУГИ

НАШИТЕ УСЛУГИ

ПЛУВЕН БАСЕЙН

Грижата за здраво тяло трябва да бъде приоритет. Обръщаме специално внимание на нашите гости, затова Ви осигуряваме фитнес зала, спа център, плувен басейн и стая за релаксация.

ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ

Ако имате нужда от трансфер от най-близкото летище, не се колебайте да се свържете с нас, за да уредите Вашия трансфер. За цени се свържете с рецепцията.

WIFI БЕЗПЛАТНО

Независимо дали посещавате хотела ни за бизнес или чисто удоволствие, можете да седнете и да се насладите безплатно, тъй като във всичките му зони ползвате безплатен интернет.

ПРЕКЪСВАЩИ УРОЦИ

Имате по-дълъг престой и не искате да прекъсвате вашите тренировки по плуване? Важно е да знаете, че отсядането в нашия хотел ви дава възможност за персонално обучение за плуване с личен треньор.

Релакс зона

Имате ли удоволствието да плувате или да имате масаж? Останете притеснени, тъй като и двамата могат да се възползват от хотела.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

Ресторант

Имате ли желание за вкусна вечеря или обяд? Опитайте от нашите традиционни ястия и със сигурност ще имате незабравим престой.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

Kафене

Не е нужно да сте малки, за да се отдадете на себе си. Очакваме ви на приземния етаж на хотела с разнообразна торта и най-доброто еспресо.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

СЪОРЪЖЕНИЯ

Нашият ангажиран персонал полага всички усилия да се почувствате като у дома си и да не пропуснете нищо. Ако искате допълнителни услуги, не се колебайте да се обърнете към рецепцията си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

Tv

САТЕЛИТ

ЗАКУСКА

ВКЛЮЧЕНА

НАЕМ НА

ВЕЛОСИПЕДИ

ЛЕГЛА

KING SIZE

ПЛАЩАНЕ В БРОЙ

ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

ПЛАЩАНЕ С КАРТА

СТАИ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛУГАТА

Пушенето е забранено

Пушенето в хотелските помещения е строго забранено. Това се разрешава само в специално определени места. Налага се глоба, ако това не се спазва.

Самостоятелна баня

Всяка стая в хотела разполага със самостоятелен санитарен възел, в зависимост от типа на стаята, може да бъде с душ или вана. Моля, проверете наличните типове стаи.

Услуги за пране

Можете да се възползвате от услугата почистване, гладене и изпиране на дрехите Ви за целия период на престоя си. Моля, попълнете настоящата карта в стаята и следвайте инструкциите.

Xрана

Десерт, закуска, обяд или вечеря, може и следобедна закуска. Хотелът Ви предлага ресторанти и сладкарски изделия, за да задоволи всичките ви желания.

Отделни легла

Ако сте далеч или сте с приятел и не искате да споделяте едно и също легло, хотелът предлага възможност за споделяне на една стая с отделни легла.

Велосипеди

Ние знаем колко е важно да поддържаме тялото си във форма, затова вече можете да наемете велосипеди за вас и вашите близки в нашия хотел. Можете да посетите града, като се разхождате спокойно из природата.